Alle aanbiedingen op een rij

Anamnese = nu tijdelijk GRATIS

Geldig tot en met eind september 2017.
De 1e keer is een klein onderzoek, opnemen van (lichamelijke) klachten en doornemen van uw gegevens noodzakelijk. Het onderzoek houdt in dat ik voor aanvang van de massage een korte observatie doe en zo kijk naar eventuele stands- en houdingsafwijkingen en een vragenlijst met u doorneemt.
Het kan zijn dat ik u het vragenformulier per email toestuur, vul dit in en mail het mij uiterlijk één dag vóór je massage terug. Dat scheelt tijd. Normaal kost een anamnese € 15,= maar is nu tijdelijk GRATIS.

AANBIEDING 1: Kennismakingsmassage vanaf € 32,50

-kennismakingsmassage alleen geldig bij u aan huis of mijn in praktijk van ongeveer 
--30 minuten geen € 42,50 maar  voor slechts € 32,50  = met gratis 10 minuten extra dus 40 minuten #.
--45 minuten 
geen € 52,50 maar  voor slechts € 42,50  = met gratis 10 minuten extra dus 55 minuten #.
--60 minuten 
geen € 62,50 maar  voor slechts € 52,50  = met gratis 15 minuten extra dus 70 minuten #.
# = geldig op dinsdag, woensdag en donderdag.


Voor een Kennismakingsmassage geldt:

-Kennismakingsmassage is inclusief een GRATIS korte anamnese. 
-Let op! Alleen geldig bij u aan huis in Breda of in mijn praktijk, aan huis is mogelijk tot ongeveer 15 km vanaf mijn adres dan geldt er geen km vergoeding, meer dan 15 km tot maximaal kost € 0,25 per km en is exclusief parkeergeld.
-Ik werk alleen op de begane grond of er moet een lift zijn voor de massagetafel.
-Geldig van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur tot en met 15:00 uur, na 16:00 uur tot 09:00 uur en zaterdag en zondag is met 20% toeslag
-Soms kan aan massage dezelfde dag nog. Neem ik niet op dan ben ik bezig, stuur dan een e-mail of stuur een sms (altijd met nummerherkenning).

AANBIEDING 2 NIEUW: 4 handen massage € 99,50

4 Handen massage, om de beurt masseert u samen met mij uw partner.
Tijd: ongeveer 180 minuten per stel, beide worden ongeveer 70 minuten gemasseerd
tussendoor is er een korte pauze.                                                                             Per stel van € 125,- voor € 99,50.

Hierbij masseert u samen om de beurt simultaan met mij mee.  Zo wordt u beide een uur lang heerlijk verwend en gemasseerd door VIER handen. Echt sensationeel!! 
Na de één gemasseerd te hebben lassen we een korte pauze in. Dan is de andere partner aan de beurt.

AANBIEDING 3 NIEUW: Partnermassagecursus € 240,-

Partnermassagecursus u schrijft in als duo met uw partner, vriend of vriendin. Een privé massagecursus dus.
8 Dagdelen van 2½ uur kost nu                                                            GEEN € 320,- maar SLECHTS € 240,- per stel.
Dat is slechts € 15,- per dagdeel per persoon, goedkoper dan een bezoekje aan de bioscoop en u leert nog iets waar u de rest van uw leven plezier aan zult beleven. 

Hierbij masseert u onder begeleiding van mij, elkaar om de beurt alle verschillende grepen en leert u de techniek van het geven van een ontspannende massage eigen te maken. U oefent dus op elkaar. Zo leert u spelenderwijs de grepen en daarna voelt u hoe u partner de grepen uitvoert op u. We beginnen bij de rug, dan de nek en zo verder. Als er nog tijd over is herhalen we het een en ander op uw verzoek. De lessen worden ondersteund door een instructie-dvd (niet inbegrepen) waar alle grepen getoond worden. Zo hoeft u de greep dus alleen maar na te doen. De lessen en de grepen zijn terug te vinden in het bijgeleverde cursusmateriaal.

AANBIEDING 4: 4 plus 1 GRATIS

4 x een massage  = 1 x GRATIS. Als u binnen een jaar na u eerste massage een 5e massage boekt dan is deze helemaal gratis. De tijd die wordt gehanteerd is een gemiddelde van de 4 voorgaande massages

Let op! Ik werk alleen op de begane grond of er moet een lift voor mijn massagebank zijn. Mijn behandelingen, massages en adviezen, vervangen nooit die van een arts of specialist en zijn zuiver bedoeld als ondersteuning in je eventueel herstel na ziekte of blessure. Indien er veranderingen in de door jou opgegeven gegevens optreden kan ik daar alleen rekening mee houden als je die voor je behandeling doorgeeft. Zodat ik je indien nodig het advies kan geven even langs je huisarts te gaan. Voorkomen is beter dan genezen toch? Bij twijfel vraag je altijd een advies van je huisarts of specialist. U ondergaat een massage, volgt een massage cursus of neemt deel aan de massage uitwisselingsuren voor eigen risico. Ik mag altijd zonder opgave van reden een massage, cursist of deelnemer van de uitwisselingen weigeren. Geeft u niets aan dan wordt er geen rekening gehouden met (lichamelijke) klachten of belemmeringen voor een massage, een massage cursus of massage uitwisseling.
© Kopierechten voorbehouden, 1984 - 2017, MassagePower.nl