Massage uitwisselen

Voor wie

De massage uitwisselingsuren zijn speciaal bedoeld voor mensen die de techniek om een ontspannende massage te geven beheersen maar geen eigen ruimte hebben om te masseren en toch af en toe een massage willen geven en willen krijgen. 

Samenstelling van een groep

Openbare groep: U kunt kiezen om deel te nemen in een groep van alleen vrouwen of alleen mannen of gemengd. De meeste kans op deelname maakt u als u zich opgeeft voor een gemengde groep.
Besloten groep: hier komt u zelf met een groep van 2 tot 6 personen, de samenstelling bepaald u dus zelf.

Groepsgrootte

Een openbare groep bestaat uit minimaal 2 tot maximaal 6 personen van individuele deelnemers.
Een besloten groep bestaat uit minimaal  2 tot maximaal 6 personen en is vast van samenstelling.

Tijdsduur

De massage uitwisseling duurt ongeveer 2½ uur. In deze tijd masseert u ongeveer een uur, dan is er een pauze en dan wordt u ongeveer een uur gemasseerd. Er is een korte pauze bij het wisselen van masseren naar gemasseerd worden.

Wat is er aanwezig

De massage uitwisselingsuren zijn altijd onder begeleiding, maar er wordt geen les gegeven.
De begeleider masseert niet mee. Massagebanken, natuurlijke massage-olie van amandel met jojoba en thee in de pauze zijn aanwezig. Er mag niet met eigen gemaakte massage-olie gemasseerd worden.

Wat neemt u mee

Neem altijd een geldig ID-bewijs en voldoende linnengoed mee. Per stel is dat 2 badlakens - om op te liggen  en 4 grote handdoeken - om u te bedekken. U kunt ook een badjas en badslippers meenemen.

Opgeven voor deelname

U kunt zich opgeven via een per e-mail aan te vragen deelnameformulier. Deelnameformulier duidelijk en met de juiste gegevens invullen en terug sturen of op mijn adres afgeven. Na aanname maakt u het juiste bedrag over ruim voor aanvang van uw deelname. Besloten groepen gaan voor Individuele inschrijvingen. U bent minimaal 18 jaar. 

Welke tijden

Openbare groep:
-dinsdag van 09.30 uur tot 12.00 uur of  van 13.30 uur tot 16.00 uur of
-woensdag van 09.30 uur tot 12.00 uur of  van 13.30 uur tot 16.00 uur of 
-donderdag van 09.30 uur tot 12.00 uur.

Besloten groep:
Een besloten groep kan op afspraak en in overleg de gehele week.
Avonduren en weekenden zijn met 20% toeslag.

Prijzen

Openbare groep  -per persoon per keer per dagdeel van 2½ uur                                               € 17,50
              -per 4 opeenvolgende keren per persoon , 4 dagdelen van 2½ uur                     4 x € 15,- = € 60,-


Besloten groep   
-per groep per keer                            dagdeel van 2½ uur                                 € 90,-
               -per groep per 4 opeenvolgende keren     4 dagdelen van 2½ uur                      4 x € 75,- = € 300,-

De groepen 'openbaar' en 'besloten' zijn minimaal 2 en maximaal 6 personen groot. U moet vooruit bespreken, boeken en betalen om de voortgang en geboekte dagdelen te kunnen garanderen.

In de schoolvakanties zijn er geen massage uitwisselingsuren. Als er een dagdeel uitvalt dan is uw deelname automatisch de eerstvolgende datum. U neemt op eigen risico deel aan de massage uitwisselingsuren.

Let op! Ik werk alleen op de begane grond of er moet een lift voor mijn massagebank zijn. Mijn behandelingen, massages en adviezen, vervangen nooit die van een arts of specialist en zijn zuiver bedoeld als ondersteuning in je eventueel herstel na ziekte of blessure. Indien er veranderingen in de door jou opgegeven gegevens optreden kan ik daar alleen rekening mee houden als je die voor je behandeling doorgeeft. Zodat ik je indien nodig het advies kan geven even langs je huisarts te gaan. Voorkomen is beter dan genezen toch? Bij twijfel vraag je altijd een advies van je huisarts of specialist. U ondergaat een massage, volgt een massage cursus of neemt deel aan de massage uitwisselingsuren voor eigen risico. Ik mag altijd zonder opgave van reden een massage, cursist of deelnemer van de uitwisselingen weigeren. Geeft u niets aan dan wordt er geen rekening gehouden met (lichamelijke) klachten of belemmeringen voor een massage, een massage cursus of massage uitwisseling.
© Kopierechten voorbehouden, 1984 - 2017, MassagePower.nl