Massage cursus aanbod

NIEUW:

Thuiscursus: ontspannende massage van het gehele lichaam.

Wilt u thuis in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo leren een professionele ontspannende massage te geven? Binnenkort is dit mogelijk!

U kunt zich alvast aanmelden om op de hoogte gehouden te worden. Zo krijgt u als één van de eerste de mogelijkheid om deel te nemen.

Aanmelden kost niets en verplicht u ook tot niets. U krijgt alleen af en toe een e-mail over de voortgang en of u zich al aan kunt opgeven en aanmelden

De bedoeling is dat na ontvangst van uw betaling u toegang krijgt tot de Instructie DVD .  U kunt dan samen met het geschreven lesmateriaal dat u toegestuurd krijgt gaan oefenen waar en wanneer u maar wilt! Geen reistijd, u hoeft niet naar Breda te komen, geen huiswerk, geen begeleiding en u kunt in uw eigen tempo leren een professionele ontspannende massage te geven.

Instructievideo

Hiernaast ziet u een hele korte impressie van een ontspannende massage zoals deze wordt gegeven in de praktijk of bij u thuis en zoals deze wordt gegeven in de cursus: ontspannende massage.

Eenvoudig en snel professionele massagetechnieken aanleren,
in lesverbandmet begeleiding

Wilt u een goede professionele ontspannende massage kunnen geven? Dan kun u sinds 1989 bij mij terecht.
De lessen worden op mijn adres gegeven, bij uitzondering kan dat ook op uw adres. OF ... binnenkort in uw eigen tempo met behulp van de Instructie DVD.

Inleiding

Met 28 jaar ervaring in het aanleren van vooral ontspannende massagetechnieken en grepen kan ik u veel van mijn kennis overdragen. In 8 dagdelen van 2½ uur leert u hoe u een ander persoon goed en veilig een goede ontspannende massage kan geven. Na de les gaat u thuis natuurlijk veel oefenen op uw partner, vrienden en kennissen, zij zullen u zeer dankbaar zijn!
De lessen worden ondersteund door een door mij samengestelde en gemaakte instructie dvd waar alle uit te voeren grepen op elk lichaamsdeel duidelijk in beeld komen. Goed kijken en dan de greep nadoen. Zo wordt er telkens een greep getoond en dan gaat u de greep nadoen, dan de volgende greep, en zo verder. Daarnaast is er een mapje met de volgorde van werken en de uit te voeren massagegrepen. 
Er wordt gemasseerd met een natuurlijke etherische olie en een natuurlijke koud geperste drager meestal amandel. Beide zijn heel verzorgend voor de huid en worden goed opgenomen zodat er weinig of geen resten overblijven.

Groepsgrootte en samenstelling

De grootte van een groep is minimaal 2 en maximaal 6 personen.
Indien het mogelijk is en er voldoende inschrijvingen zijn kan er een indeling gemaakt worden met groep met alleen vrouwen, alleen mannen of gemengd. Als u problemen hebt met een gemengde groep, geef dat dan duidelijk aan. Maar besef dan wel dat het misschien iets langer kan duren voordat een groep van start gaat. Op uw inschrijfformulier mag u uw voorkeur aangeven maar als er niet voldoende inschrijvingen zijn, dan is de groep altijd gemengd.

Wie en hoe inschrijven:

U kunt individueel inschrijven, maar natuurlijk is het veel leuker als u samen met uw partner of een kennis op massageles komt. Ook als groep  tot 6 personen kunt u inschrijven. De minimale leeftijd is 18 jaar. De lessen kunnen in overleg gegeven worden op maandag tot en met zondag.
U komt dan om de week of elke week op 8 ochtenden of 8 middagen. In overleg plannen we op welke dagdelen en tijden. De keuze is aan U! 

-Samen met uw partner (partnermassage) of kennis, of jullie alleen of in een groep les willen.
-Individueel en of u wel of in niet gemengde groep wilt.
-De gewenste dagdelen en wanneer u wilt starten.

Inschrijven doet u door u per e-mail op te geven. U krijgt dan een mail terug met een inschrijfformulier. Vul deze in en geef het formulier op mijn adres af op stuur het formulier op. Dan zorgt u dat u het juiste bedrag overschrijft op de juiste rekening.

De lessamenstelling:

De eerste les begint met een korte kennismaking en een korte uitleg. Dan gaat u leren masseren. U oefenent op elkaar, steeds een paar grepen achter elkaar en dan gaat de ander liggen. U oefent de aangeleerde grepen thuis op anderen of op elkaar. Omdat het om ontspannende massages gaat werken we voornamelijk met effleurages, maar ook knedingen en schuddingen komen aan bod. Effleurages zijn lichte strijkingen met weinig druk op het lichaam in een rustig tempo. Ook wordt duidelijk aangegeven in welke richting de massagegrepen moeten worden uitgevoerd. De techniek is goed aan te leren en dus voor iedereen geschikt. Aan het begin van de les nemen we de vragen die je hebt even door. Dan gaan we verder met het masseren.

Wat neemt u mee:

Trek makkelijk zittende kleding aan. De aangegeven lijst is per twee personen:
-Badjas -Slippers
-1 éénpersoons badstof hoeslakens
-2 grote badhanddoeken -4 handdoeken 
U heeft misschien niet alles nodig, maar beter 1 handdoek teveel dan 1 te weinig.

Onderdelen:

We beginnen met het masseren van de rug, nek en schouders.
Dan gaan we verder met het masseren van de bil, benen achterkant, armen en handen.
Dan is het masseren van de borstkas, buik en benen voorkant en voeten aan de beurt.

De prijs van een goede massagecursus

Het gaat hier om het onder begeleiding aanleren van ontspannende massage grepen en technieken. U leert zo het gehele lichaam masseren.
Een certificaat van deelname, inclusief het aantal uren van deelname, kunt u verkrijgen tegen € 27,50

##Massagecursus tot 6 personen per groep individuele inschrijving € 140,= 
8 dagdelen van 2½ uur dat is slechts € 17,50 per keer per persoon

##Massagecursus tot 6 personen per groep inschrijving met twee personen tegelijk € 240,=
8 dagdelen van 2½ uur dat is slechts € 15,= per persoon per keer

##Massagecursus tot 6 personen per groep inschrijving met zes personen tegelijk € 600,=
8 dagdelen van 2½ uur dat is slechts € 12,50 per persoon per keer

##Massagecursus privé met 2 personen privé lessen € 320,- NU TIJDELIJKE AANBIEDING € 240,-
8 dagdelen van 2½ uur dat geen € 20,= maar SLECHTS € 15,- per persoon per keer

"Alle kennis kan bij u gebracht worden, maar u moet wel zelf de deur open doen."

Let op! Ik werk alleen op de begane grond of er moet een lift voor mijn massagebank zijn. Mijn behandelingen, massages en adviezen, vervangen nooit die van een arts of specialist en zijn zuiver bedoeld als ondersteuning in je eventueel herstel na ziekte of blessure. Indien er veranderingen in de door jou opgegeven gegevens optreden kan ik daar alleen rekening mee houden als je die voor je behandeling doorgeeft. Zodat ik je indien nodig het advies kan geven even langs je huisarts te gaan. Voorkomen is beter dan genezen toch? Bij twijfel vraag je altijd een advies van je huisarts of specialist. U ondergaat een massage, volgt een massage cursus of neemt deel aan de massage uitwisselingsuren voor eigen risico. Ik mag altijd zonder opgave van reden een massage, cursist of deelnemer van de uitwisselingen weigeren. Geeft u niets aan dan wordt er geen rekening gehouden met (lichamelijke) klachten of belemmeringen voor een massage, een massage cursus of massage uitwisseling.
© Kopierechten voorbehouden, 1984 - 2017, MassagePower.nl