Personal Training

Een Personal Training

Sinds 2001 heb ik de beschikking over een eigen fitnessruimte van 100 m². Ik heb hier 5 jaar lang met verschillende groepen tot 16 personen begeleid fitness gegeven onder de naam "Fit To Wok(out)".

De opzet was om mensen met een blessure of klacht 's morgens vroeg voor het werk te laten trainen zodat zij fit en met een goed gevoel aan het werk konden. Maar uiteindelijk is gebleken dat daar toen weinig animo voor was en dat de meeste mensen juist 's avonds wilde trainen. Door de lage abonnementsprijzen en de grote toestroom van aanmeldingen werden kwamen er steeds meer uren begeleid fitness. Doordat ik zelf toen het liefst om 06:00 uur wilde trainen en daarnaast mijn andere werkzaamheden had, was het geven van vele uren begeleid fitness geven te veel van het goede.

Daarom zijn er vanaf 2006 alleen nog Individuele Personal Trainingen en Private Fitness voor kleine groepen te boeken voor meerdere keren trainen .
Bij een Personal Training traint u één op één met uw trainer, bij een Private Fitness traint u met een kleine groep onder begeleiding van een trainer in mijn 100 m² fitnessruimte met TechnoGym krachtapparaten en Life Fitness Cardio apparatuur.
De maximale tijd is 1 uur waarin u een op uw behoefte en wensen afgestemd trainingsprogramma afwerkt.

Voordat u begint maken we eerst een afspraak voor een anamnese (onderzoek), kracht testen en het doornemen van (lichamelijke) klachten.
Dan maak ik een op u afgestemd trainingsschema voor ongeveer een uur.
Daarna maken we een afspraak voor minimaal 10 trainingen.


Prijs:                                voor een losse training zonder 1 en 2                             €195,-
Personal Training    1 - 1e keer, anamnese, testen en onderzoek                         € 75,-
                                    2 -1e keer, samenstellen individueel schema                       € 45,-
                                    3 - training maximaal 60 minuten                              vanaf € 125,-
Private Fitness   maximaal 6 personen per groep voor 60 minuten         vanaf € 295,- 
                             verplicht voorafgaand aan de training van een groep
                             is een uitleg test en anamnese verplicht  per persoon               € 75,-
                             samenstellen individueel schema                                                   € 45,-

Ik mag altijd zonder opgave van reden een aanvrage voor een personal Training weigeren. U neemt voor eigen risico deel aan een Personal Training.
Let op! Ik werk alleen op de begane grond of er moet een lift voor mijn massagebank zijn. Mijn behandelingen, massages en adviezen, vervangen nooit die van een arts of specialist en zijn zuiver bedoeld als ondersteuning in je eventueel herstel na ziekte of blessure. Indien er veranderingen in de door jou opgegeven gegevens optreden kan ik daar alleen rekening mee houden als je die voor je behandeling doorgeeft. Zodat ik je indien nodig het advies kan geven even langs je huisarts te gaan. Voorkomen is beter dan genezen toch? Bij twijfel vraag je altijd een advies van je huisarts of specialist. U ondergaat een massage, volgt een massage cursus of neemt deel aan de massage uitwisselingsuren voor eigen risico. Ik mag altijd zonder opgave van reden een massage, cursist of deelnemer van de uitwisselingen weigeren. Geeft u niets aan dan wordt er geen rekening gehouden met (lichamelijke) klachten of belemmeringen voor een massage, een massage cursus of massage uitwisseling.
© Kopierechten voorbehouden, 1984 - 2017, MassagePower.nl