Achtergrond informatie over mij

Over mij

Ik ben Joss de Wolf, geboren in 1959 en heb sinds 1984 een massagepraktijk aan de rand van Breda in Princenhage. Ik beheers vele technieken. Mijn massage-opleidingen zijn sportmassage, shiatsu opleiding, aromatherapeutische masseur en fitness trainer met als specialisatie lage rug klachten.

Ik masseer met een natuurlijke basis olie (amandel en jojoba) en kan een ontspannende etherische olie toevoegen. Beide zijn verzorgend voor de huid en worden goed opgenomen. Ik kan je dus masseren met een geurloze massage olie of met een heerlijk geurende massage olie.

De meeste aanvragen zijn voor een ontspannende massage maar ook voor een klachtgerichte massage, of zelf een Personal Training kunt u bij mij goed terecht. Beheers vele technieken en kom indien wenselijk op uw adres langs.

Mijn ontspannende massage is rustig, zacht met respect en wordt op een natuurlijke manier gegeven. Discretie en hygiëne staan hoog in mijn vaandel. Jij hoeft niets te doen alleen maar ontspannen en genieten. Gun jezelf een heerlijk vrij uurtje en rust, geniet van mijn ontspannende massage en mijn warme handen.

Ook geef ik sinds 1989 door mijzelf samengestelde massagecursussen, shiatsu-lessen en cupping lessen aan 2 tot 20 personen. Maar momenteel werk ik het liefst met groepen tot 6 personen.

Er is sinds 2001 een 100 m² fitnessruimte aanwezig met TechnoGym kracht- en cardio-apparatuur met de mogelijkheid voor een Personal Training.

Ik werk van dag tot dag maar een afspraak maken is gewenst.
Je kunt een massage boeken op elke dag en tijd van de week, maar 's avonds en in het weekend geldt er een toeslag.

Let op! Ik werk alleen op de begane grond of er moet een lift voor mijn massagebank zijn. Mijn behandelingen, massages en adviezen, vervangen nooit die van een arts of specialist en zijn zuiver bedoeld als ondersteuning in je eventueel herstel na ziekte of blessure. Indien er veranderingen in de door jou opgegeven gegevens optreden kan ik daar alleen rekening mee houden als je die voor je behandeling doorgeeft. Zodat ik je indien nodig het advies kan geven even langs je huisarts te gaan. Voorkomen is beter dan genezen toch? Bij twijfel vraag je altijd een advies van je huisarts of specialist. U ondergaat een massage, volgt een massage cursus of neemt deel aan de massage uitwisselingsuren voor eigen risico. Ik mag altijd zonder opgave van reden een massage, cursist of deelnemer van de uitwisselingen weigeren. Geeft u niets aan dan wordt er geen rekening gehouden met (lichamelijke) klachten of belemmeringen voor een massage, een massage cursus of massage uitwisseling.

© Kopierechten voorbehouden, 1984 - 2017,  MassagePower.nl