Contact

Ik ben geïnteresseerd in (meerdere keuzes is mogelijk):

U ondergaat een massage, volgt een massage cursus of neemt deel aan de massage uitwisselingsuren of Personal Training voor eigen risico. Ik mag altijd zonder opgave van reden een massage, cursist of deelnemer van de uitwisselingen of Personal Training weigeren. Geeft u niets aan dan wordt er geen rekening gehouden met (lichamelijke) klachten of belemmeringen.

 

www.massagepower.nl
 Soms is dezelfde dag een massage nog mogelijk, maar vooraf afspreken geniet mijn voorkeur.

Kunt u op dit moment niet e-mailen dan liever een sms'je dan een telefoontje (met nummerherkenning). Neem ik even niet op dan ben ik waarschijnlijk bezig.  (+31)6 47 04 42 22

Let op! Ik werk alleen op de begane grond of er moet een lift voor mijn massagebank zijn. Mijn behandelingen, massages en adviezen, vervangen nooit die van een arts of specialist en zijn zuiver bedoeld als ondersteuning in je eventueel herstel na ziekte of blessure. Indien er veranderingen in de door jou opgegeven gegevens optreden kan ik daar alleen rekening mee houden als je die voor je behandeling doorgeeft. Zodat ik je indien nodig het advies kan geven even langs je huisarts te gaan. Voorkomen is beter dan genezen toch? Bij twijfel vraag je altijd een advies van je huisarts of specialist. U ondergaat een massage, volgt een massage cursus of neemt deel aan de massage uitwisselingsuren voor eigen risico. Ik mag altijd zonder opgave van reden een massage, cursist of deelnemer van de uitwisselingen weigeren. Geeft u niets aan dan wordt er geen rekening gehouden met (lichamelijke) klachten of belemmeringen voor een massage, een massage cursus of massage uitwisseling.
© Kopierechten voorbehouden, 1984 - 2017, MassagePower.nl