Massagepictogrammen

Op deze pagina's komen pictogrammen van de uit te voeren massagegrepen zoals deze in de massagelessen worden geleerd.
U krijgt toegang tot alle pagina's zodra het verschuldigde bedrag is bijgeschreven op de aangegeven bankrekening. Gedeeltelijke toegang is niet mogelijk.
De pictogrammen vervangen uiteraard nooit de lessen. Wilt een massagecursus met begeleiding dan kunt u zich daar voor opgeven.

Ook op de pictogrammen rust een kopierecht en mogen alleen door de betaler worden gebruikt om de techniek eigen te maken, maar niet gekopieerd, verveelvoudigd of gedistribueerd worden op welke manier dan ook (ook niet op uw eigen computer/laptop en dergelijke, en de beelden mogen alleen getoond worden in eigen huiselijke kring en dergelijk zoals de rechten staan vermeld op een beelddrager.  

Volgorde van een massage

Achterkant

-Rugmassage
-Nek en schouders
-Billen
-Benen de achterkant

Voorkant

-Armen en handen
-Borst
-Buik
-Benen de voorkant en voeten

Let op! Ik werk alleen op de begane grond of er moet een lift voor mijn massagebank zijn. Mijn behandelingen, massages en adviezen, vervangen nooit die van een arts of specialist en zijn zuiver bedoeld als ondersteuning in je eventueel herstel na ziekte of blessure. Indien er veranderingen in de door jou opgegeven gegevens optreden kan ik daar alleen rekening mee houden als je die voor je behandeling doorgeeft. Zodat ik je indien nodig het advies kan geven even langs je huisarts te gaan. Voorkomen is beter dan genezen toch? Bij twijfel vraag je altijd een advies van je huisarts of specialist. U ondergaat een massage, volgt een massage cursus of neemt deel aan de massage uitwisselingsuren voor eigen risico. Ik mag altijd zonder opgave van reden een massage, cursist of deelnemer van de uitwisselingen weigeren. Geeft u niets aan dan wordt er geen rekening gehouden met (lichamelijke) klachten of belemmeringen voor een massage, een massage cursus of massage uitwisseling.
© Kopierechten voorbehouden, 1984 - 2017, MassagePower.nl